En bakfylla som faktiskt är värt det

Oj, vad jag mår bra idag! Bakfylla på hög nivå, men det var det värt för jag hade askul igår och träffade massa nytt trevligt folk som jag verkligen inte ha gjort på länge!
Först hade jag förberett mig på en lugn hemma kväll med tv:n och vinaren som sällskap, så precis när jag satt mig till rätta i mina infisna mjukiskläder så fick jag ett sms av Felix att jag minsan skulle till stan och festa. Fort som fan försöker jag få bort alla spår av fislukt och andra otrevliga grejer, och lite senare satt jag på bussen in till stan. Gick till Felix och drack lite vin där med någon till som jag helt glömt namnet på och väntade på en annan snubbe som jag inte heller minns namnet på, sen tog vi taxi till teleborg hos en kille jag inte minns namnet på och jag minns ingen annans namn som var där heller, men alla var iaf jävligt trevliga och roliga så det spelar fan ingen roll.
Efter en del drickande och en jävla massa buggande tog vi taxi tillbaka till stan för lite utgång vilket också var trevligt!

Idag vaknade jag med snustorr jävla käft men inte alltför jobbig bakfylla, jag råkade nästan till och med lova mamma att hjälpa henne att fixa i rabatterna. Men jag ångrade mig snabbt när bakfyllan kom ikapp. Drog loss på världens jävligaste brakfrulle som bestod av veckans alla matrester fast bakfyllan blev bara värre. Så resten av dagen har jag legat som en död säl i soffan som vanligt och kollat på...jag vettifan vad det heter, men en massa livräddare och sånt. Många lättklädda fina pojkar! En sån vill jag ha!
Och nu ska jag nog gå tillbaka till tv:n, fick sen jävla sjuk huvudvärk nu!

Ser faktiskt fram emot denna veckan lite, vi ska på spännande äventyr på onsdag. Men det berättar jag mer om då.

Mux

RSS 2.0