godis <3

Som vanligt har det varit svindåligt med uppdatering. Har ju jobbat hela helgen så jag kan ju kanske skylla på det.
I fredags jobbade jag kväll i moheda, sov hos mamma. Började jobba 7.00 i moheda lördagen igen. Slutade halv fem och åkte hem till mamma igen och letade påskägg och grillade. Åt så in i helvete att jag trodde att jag skulle dö! Och som vanligt så har jag inte tagit några bilder. Tycker det är tråkigt att ta kort. Mest för att jag är dålig på det och inte har någon bra kamera. Roligare att titta på bilder...men för att kunna titta på bilder så måste man ju ta några med, liksom!

Har även ätit ihjäl mig på godis hela hela helgen! Började ju i torsdags när det var massa godis på hälsostudion. På fredagen var det fullt med godis på mitt andra jobb så jaggick och smååt HELA kvällen. I lördags jobbade jag ju på samma ställe och det var lika mycket godis då med, plus att vi fick skitstora påskägg av mamma. Och idag lär jag ju äta upp det som är kvar! Fyfan!
Ska jobba på hälsis sen och hoppas verkligen att det inte är något godis kvar där!

Känner att en löprunda runt sjön hade suttit fint nu, men har sinnessjuk träningsvärk i ben och röv sedan i fredags! Plus att jag snart ska jobba....så kanske ikväll...eller imon...

Hoppas ni haft en fet påsk iaf!

Mux

RSS 2.0