Ett tag sedan

Ja, som vanligt, men men är ju busy med annat.
Det är iaf mycket som har hänt sedan sist, gruppuppgiften (från helvetet) är klar och inskickad (en timme innan den skulle vara inne!), och den individuella examen (också från helvetet!!) är också inne. Jag har lämnat både Hoi an och Vietnam nu, kommer sakna Hoi an som fan, men det var samtidigt sjukt skönt att dra därifrån. Drog först till Nha Trang, där jag har varit innan, då hade jag feber och brände skiten ur mig på stranden.Denna gången var det väldigt mycket regn, ännu mer ryssar än vad det var för tre år sedan (trodde inte det var möjligt) och träffade massa trevligt folk. Efter det drog jag till Dalat, som jag älskade! Det var så himla mysig och trevlig stad. Det var uppe i bergen med så det var väldigt kallt och skönt, alltså 18 grader, hehe.
Mötte upp några klasskompisar där med och vi drog på en spännande liten utflyckt en utav dagarna, där vi klättarde ner för klippor och vattenfall med mera. Det var så sjukt läskigt och kul, trodde jag skulle dö minst fem gånger. Efter några dagar i Dalat var jag tvungen att åka till Saigon, eftersom mitt flyg skulle gå därifrån. Det var otroligt svettigt och så jävla mycket trafik, same same som sist jag var där då. mötte upp klassisar där med och vi hade det trevligt i några dagar.
Igår tog jag flyget tillbaka till Bangkok och nu är jag i Ayutthaya, som är en väldigt mycket lugnare stad än bangkok, vilket jag verkligen föredrar just nu.
Har glidit runt på min hyrda cykel hela dagen och kollat på tempel och ruiner som är utspridda över hela staden. Tog mig också en liten båttur runt staden, har alltså turistat mig rejält.
Imon åker jag tilbaka till Bangkok, för att byta buss till...vart vet jag inte än, men är sugen på lite strand innan jag måste åka hem. Vi får väl helt enkelt se vart det bär av. Lär väl höras efter att jag kommit hem eller när det är dags för nästa äventyr...
 
(Okay, bilderna går inte att laddas upp, så vi tar att en annan dag när jag har internet som inte suger ***)
 

Mux

RSS 2.0