Kanchanaburi och erawan national park

Vi spenderade en natt i Bangkok innan vi tog en buss till en stad som heter kanchanaburi, ca två timmar från Bangkok (120 bath från victory monument). Vi blev tipsade om att verkligen försöka åka dit om vi hade tid och en ynka dag kunde vi iaf vara där. Vi ville verkligen stanna längre, men jag hade flyg att passa så det gick inte alls. Men vi hann iaf se det vi kom dit för, erawan national park, och som det var värt det! Det tar ett tag att åka dit, minst en timme med lokalbuss (44bath) och lite snabbare med tuktuk eller taxi men är typ tusen gånger dyrare! Det är också en entréavgift som alla måste betala på 200 bath. 
Emmi och jag trodde typ bara det skulle vara något vattenfall och inte så mycket mer, men oj så fel vi hade! Man klättrade upp för ett berg och så var det flera olika nivåer med vattenfall som rann längs med berget. Det var en jäkla promenad och jag har nog aldrig varit så svettig i hela mitt liv, men när vi kom till toppen så doppade vi oss i det knallblå vattnet, galet skönt! 

På kvällen hamnade vi sedan på en trevlig bar som spelade live musik och vi blev polers med en thaisnubbe. 
Dagen efter var det raka vägen tillbaka till Bangkok för tredje gången. Emmi skulle stanna några dagar men jag skulle bara stanna över dagen för att på natten sen ta taxi till flyger. 

Vårt hostel för 200 bath per natt ( 20 spänn var!!)



Vi väntade på lokalbussarnas som skulle komma allt mellan tio min till en timme. 

Efter typ 40 min bytte vi plan










På helgerna är det tydligen väldigt mycket folk där, vi åkte såklart dit på en lördag...












Vi blev också bästisar med en katt...



Sista dagen i Bangkok passade vi på att lyxa till det med massage och massa shopping 


Mux

RSS 2.0