Katu village

Nu har vi kommit halvvägs in i kursen, bara en månad kvar här i hoi an. Tiden har gått så sjukt fort men det känns ändå som vi har varit här i evigheter. Den sista tiden här kommer gå ännu fortare, då vi ska skriva den jävliga gruppuppgiften på 30 sidor, på TRE veckor!!! Ser verkligen inte fram emot det och är redan skitstressad över det. 

I alla fall, andra veckan in på utbildningen åkte vi på fieldtrip över helgen till en by upp i bergen, några timmar fran hoi an. Katu heter byn och turister får knappt vistas där, man måste tydligen få något särskilt tillstånd av regeringen för att få vara där. Vi bodde där en natt, vi sov på bambumattor i en hydda, vilket faktiskt var väldigt mysigt. På dagarna så intervjuade vi lokalfölket i byn och fick reda på massa intressanta grejer. På kvällen så bjöd de på risvin ( som smakade kräk) och dansade traditionell katu-dans för oss. 

Utsikten upp för berget var helt sjukt fin, sånt som man bara ser på vykort. Var såklart omöjligt att fånga på bild i en bil och med en sketen kamera!



Bra bro



"Hyddan" vi bodde i







Kaffe tack









Sticky rice



Hejdå katu!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mux

RSS 2.0